
بررسی تاثیرات و نحوه تبلیغات محیطی در نمایشگاه های بین المللی
نمایشگاه های بین المللی به عنوان یکی از مکان های مناسب جهت انجام کمپین های تبلیغات محیطی می باشد. وجود مخاطبان بازار هدف یکی از مزیت های ویژه ای است که در محل نمایشگاه بین المللی به چشم می خورد. متخصصانی که هر کدام با یک هدف و انگیزه خاص وارد نمایشگاه بین المللی شده است می توانند چشمانی مناسب برای دیده شده آگهی های تبلیغات محیطی در نمایشگاه بین المللی باشند.
نحوه اجرای کمپین تبلیغات محیطی در نمایشگاه های بین المللی
برای اجرای کمپین تبلیغات محیطی در نمایشگاه بین المللی شما می بایست ماه ها قبل توسط کارشناسان تبلیغات خبره و مجریان تبلیغات محیطی ذیصلاح برنامه ریزی های لازم را انجام دهید و مکان های مناسب در نمایشگاه و خیابان های منتهی و مسیرهای منتهی به نمایشگاه را مورد بازرسی قرار داده و از چند ماه قبل از برگزاری نمایشگاه نسب به عقد قراردادهای لازم اقدام نمایید تا بتوانید مناسب ترین فضاهای تبلیغاتی را انتخاب و بهترین بهره برداری تبلیغاتی مورد نیاز را کسب نماید.
مزیت های تبلیغ در نمایشگاه های بین المللی
- تاثیر مستقیم بر روی بازار هدف و مخاطبان خاص
- امکان نمایش تعداد آگهی به تعداد زیادی از مخاطبین در مدت زمان کوتاه
- هدف گیری قشر خاصی از مخاطبین با توجه به نوع نمایشگاه
- تراکم و ترافیک بالا در اطراف برخی از بیلبوردها
- امکان تبلیغات محلی برای برندی که در نمایشگاه غرفه دارند

بیلبوردهای خیابان ورودی نمایشگاه بین المللی تهران
معایب تبلیغ در نمایشگاه های بین المللی
- کوتاه بودن زمان اکران تبلیغات در نمایشگاه
- عدم وجود سازه های مناسب در نمایشگاه
- هزینه اجاره بالا
- محدود بودن فضاهای مناسب
فضاهای قابل ارائه جهت تبلیغات محیطی در نمایشگاه بین المللی تهران
انتخاب مناسب نوع رسانه تبلیغاتی برای انجام تبلیغات محیطی در نمایشگاه توسط صاحبان کالا یک فاکتور اساسی برای انتخاب شدن نزد مخاطب است که محیطی دات کام در این بخش به استحضار به توضیح آن پرداخته است.
- بیلبوردهای تبلیغاتی افقی در خیابان های ورودی نمایشگاه:زمان برگزاری نمایشگاه بین المللی جاده ای که مسیر نمایشگاه را دنبال می کند از تردد بالایی برخوردار است و عبور و مرور با ترافیک بالای صورت می گیردو به همین سبب خودروها در این مسیر با دقت بیشتر به بیلبوردهای تبلیغاتی افقی در مدخل های ورودی توجه خواهند کرد.
و تبلیغات بر روی بیلبوردهای افقی در جاده اختصاصی نمایشگاه بین المللی موقعیت و ترکیب بی نظیری را برای صاحبان کالا به وجود می آورد و به این ترتیب نوع کالا یا محصول خود را به بهترین شکل به بازدید کنندگان معرفی می کنند و علاوه بر آن سازه های موجود در نمایشگاه زودتر از زمان تصور پر می شوند و همواره مورد رقابت شرکت های برتر قرار می گیرند.
- لمپوست بنر های تبلیغاتی در محوطه پارکینگ نمایشگاه :این سازه های جدید و جذاب هم در زیباتر کردن فضای نمایشگاهی نقش به سزایی دارند و هم به خاطر ساختار و تفاوت با سایر انواع تبلیغات محیطی و جدید بودن مورد استقبال قرار می گیرند.

لمپوست بنر در محوطه پارکینگ نمایشگاه بین المللی
لمپوست بنر یکی از زیباترین ابزارهایی است که در تبلیغات نمایشگاهی به کار می رود و با آن می توان پیام های کوتاه را به مخاطب انتقال داد و یا با استفاده از تعدد لمپوست های انتخابی نقش نشان و نام شرکت را در ذهن مخاطب حک کرد.
- پنل های تبلیغاتی در مسیر های ورودی نمایشگاه

پنل های تبلیغاتی در مسیر های ورودی نمایشگاه
- استندهای عمودی در خیابان های ورودی نمایشگاه:ایستایی و شکل ظاهری استندهای تبلیغاتی بی شک یکی از مزیت های و ملاک های انتخاب توسط صاحبان کالا و شرکت های خدماتیظ می باشد که برای عرضه در نمایشگاه بین المللی باعث برتری استرابوردها با زاویه دید پایین و برابر با نگاه راننده می باشد.
- بیلبوردهای تبلیغاتی در ورودی های نمایشگاه :بیلبورد گویا ترین، موثرترین و پر استفاده ترین نوع سازه تبلیغاتی می باشد و در مکانی مانند نمایشگاه با توجه به حرکت آرام مخاطب ما بین فضای نمایشگاهی برای دیده شدن یک رسانه تبلیغاتی مهم به حساب می آید.
شرکت هایی که در نمایشگاه قصد حضور متمایز و متفاوت را دارند و به بهره برداری هر چه بیشتر می اندیشند می توانند با انتخاب پیام ها، آمار، جملات تکان دهنده، تصاویر اثرگذار و درج اسم و آرم در اندازه های متعارف و نامتعارف و طرح های هدفمند، گوی سبقت را از رقبا ربوده، مخاطبین و بازدیدکنندگان را تحت تاثیر قرار داده و به سمت غرفه خود جذب کنند.
- تبلیغات تلویزیونی در نمایشگاه بین المللی:تبلیغات تلویزیونی در نمایشگاه بین المللی از جمله رسانه های اثرگذار بوده که همواره مخاطب خاص خود را داشته و دارد.امکان پخش تیزر تصویری در فضای باز نمایشگاهی از بهترین امکانات برای معرفی محصولات مشارکت کنندگان و تبلیغ نام و برند هایی است که به دیده شدن هر چه بیستر می اندیشند.
تنها اگر یک تلویزیون در فضای تبلیغات نمایشگاهی وجود داشته باشد این رسانه را به نوعی انحصاری می کند و با توجه به عدم تکرار این رسانه در نمایشگاه می تواند به نوعی اهمیت و تمایز شرکت سفارش دهنده تیزر را در هر نمایشگاه به مخاطب القا کند.
درباره نمایشگاه های بین المللی بیشتر بدانید
نمایشگاههاى بینالمللى پل ارتباطى بین بازرگانان، کارشناسان صنعتگران و محققین کشورهاى گوناگون مىباشند.
نمایشگاههاى بینالمللى تنها براى نمایش کالاها و انجام مذاکرات تجارى پیرامون آنها برگزار نمىشوند، بلکه اطلاعات گوناگون در زمینه قیمتهاى رقابتى در سطح جهانی، آخرین استانداردهاى کیفی، آخرین پیشرفتهاى صنعتی، دستاوردهاى پژوهش علمى و ایدههاى اقتصادى – تکنولوژى نیز در خلال برگزارى نمایشگاهها مورد تبادل قرار مىگیرند.
به وجود آوردن زمینه مساعد جهت انجام ملاقاتهاى سیاسى و اقتصادى بین بلندپایگان کشورها، جهت ایجاد حسن تفاهم میان آنها، بیانگر بعد دیگرى از فلسفه وجودى نمایشگاههاى بینالمللى مىباشد، تا جائى که امروزه نمایشگاههاى بینالمللى بهصورت یکى از کارآمدترین ابزارها جهت گسترش و تعمیق مناسبات سیاسی، فرهنگى درآمدهاند.
بهطور کلى کشورها و یا شرکتها با برگزارى و یا شرکت در نمایشگاهها اهداف عمومى نسبتاً مشابهى را دنبال مىکنند. علىاىحال هر کشور و یا شرکتى درکنار اهداف عمومی، اهداف خاص خود را نیز مدنظر دارد، که این اهداف باید کاملاً روشن تبیین شده، منطقی، قابل دسترس و کمى و اقتصادى باشند.
اگر هدف اصلى شما فروش کالا است، بهتر است در نمایشگاههاى تخصصى شرکت کنید و یا خود به برگزارى یک نمایشگاه اختصاصى اقدام نمائید. براى اهداف بلندمدت و نفوذ در بازارهاى جدید و همچنین یافتن نماینده تجاری، شرکت در نمایشگاههاى عمومى و بینالمللى که همه ساله در کشورهاى مختلف برگزار مىشود، راه متداول و خوبى است.

اجاره بیلبورد در نمایشگاه بین المللی
شما با مراجعه به منابع مخصوص راهنماى نمایشگاههاى جهانى به راحتى مىتوانید نمایشگاه مناسب هدف خود را پیدا کنید. بهترین مرجع براى این منظور کتاب معروف ‘M&A’ مىباشد که همه ساله در آلمان چاپ مىشود و حاوى فهرست کامل نمایشگاههاى مختلف در جهان و تاریخهاى برگزارى آنها است.’
در کشور ما، شرکت در نمایشگاههاى بیناللمى داخلى و خارجى گاه جنبه فرمایشى و تشریفاتى دارند. شرکتهاى بسیارى صرفاً جهت اجراء دستور سازمان فراگیر خود بدون هدف و برنامه مشخصى در نمایشگاه شرکت مىکنند و کالاهائى را به نمایش مىگذارند که به لحاظ مشکلات موجود قادر به تولید و عرضه آن نیستند و یا با غرفهاى بىروح و غرفهدارى بىعلاقه، خود به اعتبار شرکت و کشورشان لطمه وارد مىآورند. اینگونه شرکتها پس از شرکت در نمایشگاه نیز هیچگاه این سؤال را مطرح نمىسازد که با تحمل این همه هزینه، وقت و نیرو، بازدهى شرکتهاى آنها در نمایشگاه چه بوده است، زیرا به دلیل فقدان اهداف مدون، مقیاسى براى سنجش و ارزیابى عملکرد خود ندارند.
در هر حال در نمایشگاه بینالمللى تهران سعى مىشود ضمن گسترش مبادلات خارجى و عقد قراردادهاى بازرگانى جدید، بازارهاى صادراتى و فروش داخلى توسعه یافته و با شرکاى تجارى جدید پیوند حاصل شود.
همچنین آشنائى مردم و متخصصین ما با تکنولوژىهاى مدرن و تکنیکهاى جدید در سطح جهانى بالا بردن سطح کمى و کیفى تولید و آشنا ساختن کشورهاى مختلف با امکانات و استعدادهاى تولیدى ایران، انگیزه دیگر برگزارى نمایشگاه بینالمللى تهران به شمار مىآید.
صرفنظر از جنبههاى صنعتى و بازرگانی، دولت جمهورى اسلامى ایران براى نمایشگاه بینالمللى از بعد از تأثیر آن بر تحکیم مناسبات سیاسی، فرهنگى و توسعه با سایر ملل، ارزش زیادى قائل است.
اهداف برگزاری نمایشگاه های بین المللی
برگزارکننده نمایشگاه در کشور ما منحصر به فرد و مانند بسیارى از کشورها یک سازمان دولتى است که علاوه بر دنبال کردن اهداف دولت، زمینه را جهت تحقق اهداف مؤسسات خرد اقتصادى نیز فراهم مىسازد. اهداف برگزارى نمایشگاههاى بینالمللى رسماً به شرح زیر اعلام شده است:
۱. تبادل اطلاعات فنى و بازرگانى و گسترش مبادلات تجارى به منظور توسعه مبادلات اقتصادى و مقایسه مصنوعات داخلى با فرآوردههاى خارجى به منظور رشد کیفى اقتصادى و رقابت سالم.
۲. ایجاد زمینه مساعد براى معرفى آخرین پدیدههاى صنعتى و تکنولوژى.
۳. ایجاد تسهیلات لازم در جهت رشد بخشهاى مختلف اقتصادى از طریق همکارىهاى ملى و بینالمللى.
۴. ایجاد زمینه مساعد براى نمایش کالاهاى صادراتى غیرنفتى جهت رشد و توسعه صادرات اینگونه کالاها.
۵. آشنائى بازدیدکنندگان ایرانى با کالا و تکنولوژى خارجى و انتخاب اصلح از میان آنها.
۶. انعکاس نمایشگاهى سیاستهاى جلب سرمایهگذارى خارجى از طریق مشارکت فعال بخشهاى اقتصادى در نمایشگاهها.
۷. ایجاد جو مناسب جهت پروژههاى سرمایهگذارى مشترک در بخشهاى مختلف اقتصادى بین جمهورى اسلامى ایران و سایر ملل.
۸. ایجاد امکانات دسترسى به تحقیقات علمى و تکنولوژى جدید جهت استفاده صاحبان صنایع و برنامهریزان.
۹. بسط و تحکیم روابط سیاسى و اقتصادى با سایر ملل.